Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Termékeink

Alacsony árak, havi elszámolás, helyszíni kiszállítás

 

   Alacsony árak

Beszerzési forrásainknak köszönhetően kedvező nagykereskedelmi áron kapjuk termékeinket, így módunkban áll, hogy azokat vevőinknek is alacsony áron értékesítsük. Célunk a vásárlóinkkal a hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, ezért árainkkal is szeretnénk kedvükben járni. A versenytársainkat folyamatosan figyeljük országos és helyi (Dél-dunántúli) szinten is, és megteszünk mindent annak érdekében, hogy áraink mindig versenyképesek maradjanak.

Mivel a webshop-on történő vásárlás esetén kolléganőinknek is kevesebb a befektetett munkájuk, Internetes vásárláskor további 5% kedvezményt biztosítunk. A webshopon a bolti árakhoz képest csökkentett árakat látják vevőink.

 

 

   Havi elszámolás

Tapasztalataink szerint vásárlóinknak gyakran nehézséget jelent, ha valamelyik kollégájukat küldik el hozzánk áruért, és a számla ellenértékét e kollégának kell intéznie. Sietős világunkban egyébként sem szeretünk mindig a "céges számla kiállításával" időt vesztegetni. E problémák megoldására felajánljuk vásárlóinknak a havi elszámolás lehetőségét. 

Egyszerűen igényeljen partneri státuszt, és számláit elég lesz havonta egyszer kiegyenlítenie!

Ide kattintva küldje el email-ben kolléganőnknek az email sablonban foglalt adatokat, és amint felvettük cégét partneri státuszba, nem kell minden vásárláskor fizetnie, hanem havi elszámolószámlát is kaphat.

 

   Helyszíni kiszállítás

Ügyfeleink kényelme érdekében segítünk a nálunk vásárolt termékek kiszállításában is, a kisebb csomagoktól a nagyobb (teherautót igénylő) mennyiségekig. A kiszállítás történhet az Ön telephelyére, vagy a felhasználás helyszínére is, az Ön igényeitől függően. A szolgáltatás nagy rendelési mennyiség esetén ingyenes is lehet, erről, kérjük, érdeklődjön kolléganőnknél!

 

   Végh Marcella Enikő

   +36-70-476-4467

   vegh.marcella@hidroconsulting.hu

 

Vissza a főoldalra...